Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hans Kraay junior: 'Ik heb de indruk dat hij zelf ook graag naar Ajax wil'

Laatste update:

Ihattaren brak in het seizoen 2018/19 door onder trainer Mark van Bommel. Hij werd gezien als een van de grootste talenten op de Nederlandse velden. Onder trainer Roger Schmidt beleeft hij een bijzonder moeizaam seizoen. Ihattaren verloor zijn vaste basisplaats en werd eerder dit jaar voor de topper tegen Ajax buiten de selectie gelaten. PSV keerde zich middels een verklaring tegen Ihattaren omdat hij zich op de training onmogelijk had gemaakt. Musampa vindt dat de clubleiding anders had moeten handelen.

"Bij Ihattaren heb ik het gevoel dat hij niet geholpen wordt en dat vind ik zonde. Als ik zijn trainer hoor praten over hem... Dan denk ik: help zo'n jongen, neem hem in bescherming", aldus Musampa zondagochtend bij Goedemorgen KNVB Beker. De oud-speler van onder meer Ajax, Atlético Madrid en Manchester City benadrukte dat hij afgaat op de verhalen die hij hoort. "Een trainer (Schmidt, red.) komt en die moet resultaten boeken. Die zit ook niet op te wachten op een project waar hij energie in moet steken om hem aan de praat te krijgen. PSV zou hem moeten helpen. Aan alles hoor je een schreeuw: help me! Ik heb niet de indruk dat dat gebeurt."

Ihattaren kreeg eerder van Schmidt het verwijt dat hij te zwaar terugkwam van vakantie. "Ja, hij is misschien te zwaar teruggekomen. Maar denk ook even aan zijn leeftijd en zijn persoonlijke situatie", doelde Musampa op het overlijden van de vader van Ihattaren vorig jaar. "Hij zit even in een dipje. Help hem. Het feit dat hij roept na een doelpunt: ze willen me kapot maken, dat is voor mij een tekenen van...", aldus Musampa, zonder zijn zin af te maken. Ihattaren scoorde op 5 april tegen Heracles Almelo (3-0) en zocht daarna de camera op. "Niemand die mij kapot krijgt, vriend. Niemand!", riep Ihattaren.

"Als jij Overmars en Ten Hag was, zou jij hem nemen voor een prijs die Ajax past?", vroeg Hans Kraay junior aan Musampa. "Honderd procent. We herkennen allemaal de potentie en het talent dat hij heeft. We weten allemaal dat hij heel goed kan voetballen", reageerde de oud-speler. "Ik heb de indruk dat hij zelf ook graag naar Ajax wil", vervolgde Kraay junior, waarop Musampa antwoordde: "Eén plus één is twee, zou ik zeggen. Het gaat erom dat je die jongen aan de praat krijgt, maar je moet hem wel helpen. Hij heeft het nodig."

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: Bayer Leverkusen - FC Augsburg
1
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties