Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hans Kraay junior vol ongeloof: 'Wat een schande is dit zeg!'

Laatste update:

"Ik snap best wel dat sommige mensen de regels van hands niet helemaal snappen", begon Kraay in gesprek met presentator Toine van Peperstraten. "Ik snap ze ook niet altijd. Maar dít! Hier kan die jongen hélemaal, hélemaal, hélemaal niets aan doen, die Apau! Hij heeft twee armen. Ja, de meeste voetballers hebben twee armen!"

Nadat Smit de strafschop toekende, sloeg Apau zijn handen voor zijn gezicht uit ongeloof. Het moment was extra zuur voor de verdediger, daar Telstar op dat moment verrassend met 0-1 leidde dankzij een treffer van Zakaria Eddahchouri. NAC benutte de uiterst discutabele strafschop via Dominik Janosek, waarna de Bredanaars na rust de zege veiligstelden dankzij Matthew Garbett en Tom Boere: 3-1.

"Beschaafder kan je ze niet langs je lichaam houden", ging de verbaasde Kraay verder. "En Nick Smit die staat er op vijf meter bij, die scheidsrechter... Mijn stem slaat over, maar wat moet je dan? Als je hier een penalty voor geeft... Nick Smit zal de beelden in de rust wel terugzien."

"Als hij hier een penalty voor geeft, moet hij van tevoren de kleedkamers ingaan en zeggen: 'Let op, jongens! Als jullie eventueel in jullie eigen strafschopgebied komen, eventjes je arm eraf schroeven, bij de cornervlag neerleggen, en verder voetballen.'"

"Wat is dit een schande zeg! Ik ben weer tot bedaren gekomen... Wat een koekenbakker!" Daarbij leek Kraay het te houden. Na het reclameblok kwam hij toch weer even indirect terug op de strafschop. Kraay was lyrisch over de pass met buitenkant rechts die Moreo Klas van ADO Den Haag verstuurde, waar de aansluitingstreffer van de Hagenezen bij FC Emmen uit voortkwam. "Mijn hele avond is goed. Wat er ook gebeurt, al wordt er nergens meer gescoord. Al fluiten de scheidsrechters nóg slechter dan Nick Smit. Mijn avond is al geslaagd. Moreo Klas, dank je wel."

Mike Snoei
Voor Telstar-trainer Mike Snoei was de avond vanzelfsprekend minder geslaagd. De oefenmeester sprak na afloop bij NH Sport klare taal. "Waarom geef je die penalty? Wat heb je dan gezien? Ik probeer te begrijpen wat hij dan gezien heeft, maar ze hadden maar één herhaling nodig om te zien dat dit geen strafschop is. Je kan je mouwtjes wel helemaal oprollen en allebei de armen vol met tatoeages en van die plakplaatjes. Hij is helemaal niet stoer."

Eerste Divisie
NAC Breda
3 - 1
Telstar

Meer nieuws

De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Manchester United boekt knappe zege op Newcastle maar koopt daar niets voor
12
Chelsea profiteert optimaal van puntenverlies Newcastle United
10
Club die twee jaar geleden nog Oranje-international afleverde staat op omvallen
6
Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: 'Laat hem met rust!'
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties