Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hans Kraay neemt het op voor Balk na gele kaart nummer 12 (!): 'Ze zoeken hem'

Laatste update:

In de eerste helft van FC Eindhoven - SC Cambuur ging het opnieuw mis. Balk was het niet eens met een beslissing van scheidsrechter Laurens Gerrets. Balk pakte de bal even op uit frustratie, maar hield zich verder kalm. Desondanks was het aanleiding genoeg voor Gerrets om de gele kaart te tonen.

Daarmee werd gele kaart nummer twaalf van het seizoen een feit voor Balk, die daardoor het eerstvolgende duel van Cambuur (ADO Den Haag-thuis) moet missen. Balk evenaarde daarmee het kaartenrecord in het Nederlands betaald voetbal: 12. Balk staat nu op gelijke hoogte met Guy Ramos, Tom Beugelsdijk, Cristián Cuevas en Joeri de Kamps.

"Hij houdt, voor een aanvaller, veel te veel van gele kaarten", weet Kraay junior. "Daar is hij het zelf ook helemaal mee eens, want vlak voor aanvang van de halve finale Cambuur - NEC zei hij ook: 'Ik moet ook geen tackles maken.' Maar nu ageert hij gewoon heel eventjes. Deze jongen heeft nu ook een soort naam. Wat doet hij nou?!"

"Hij doet niks! Hij krijgt hem gewoon omdat hij een balletje uit zijn handen laat vallen. Nu beginnen ze hem te zoeken. Nu heb je gewoon de schijn tegen. Dit is geen tackle of zo... Dit is zo'n zelfkritische jongen. Hij heeft overal gezegd dat het niet goed is als je meer kaarten dan doelpunten hebt."

Overigens maakte Balk vlak na zijn gele kaart een uiterst fraai doelpunt, door van dichtbij met een acrobatische beweging te scoren. Het betekende vlak voor rust de 0-2 voor Cambuur in Eindhoven, dat eerder al een treffer van Milan Smit moest incasseren.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties