Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hans Kraay ziet ideale extra spits voor Feyenoord: 'Zo knap wat hij doet'

Laatste update:

Voor Kraay was Zeefuik de beste speler van speelronde 18. Het jongere broertje van oud-prof Género Zeefuik en Deyovaisio Zeefuik (Hertha BSC) was tegen Heracles Almelo (1-1) verantwoordelijk voor de openingstreffer.

"We kennen het verhaal van 'Alleen op de wereld', maar voor hem geldt 'Alleen op de helft van de tegenpartij'", aldus Kraay. "Het is zo knap wat hij doet in het 1-5-3-1-1 systeem van FC Volendam. Hij staat 85 minuten in zijn eentje op de helft van Heracles."

"Hij maakt het in zijn eentje gewoon die vier verdedigers lastig", gaat Kraay verder. "Hij heeft een uitstekende techniek en is behoorlijk snel. Hij maakt gewoon alleen maar mooie doelpunten." Zeefuik speelde dit seizoen zestien officiële wedstrijden voor Volendam, waarin hij goed was voor drie doelpunten en een assist.

Ook het doelpunt dat Zeefuik maakte in Almelo was volgens Kraay van grote klasse. "Deze kopbal tegen Heracles was echt een granaatinslag. Het was een kopbal waar Luuk de Jong en Cristiano Ronaldo voor zouden applaudisseren. En dat voor een jongetje van negentien die een paar jaar geleden nog bij FC Buiksloot speelde."

Kraay verwacht dat Zeefuik niet lang meer voor Volendam speelt. "Ik kan me niet voorstellen dat hij deze zomer niet naar een grotere club gaat. Als ik Feyenoord was had ik hem er nu graag bij gehad." Volgens Transfermarkt is Zeefuik momenteel 500.000 euro waard.

Feyenoord zit deze maand zonder reservespits, daar miljoenenaankoop Ayase Ueda met Japan deelneemt aan de Azië Cup. De nummer twee van Groep D heeft aanstaande woensdag tegen Indonesië aan een punt voldoende om de volgende ronde te bereiken. De finale van het prestigieuze Aziatische toernooi wordt op 10 februari afgewerkt, waarna Ueda terugkeert naar Rotterdam-Zuid.

Moet Feyenoord een poging wagen om Zeefuik te halen?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
1
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
9
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
9
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
15
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
35
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties