Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hansen zorgt met hakbal voor sensatie tegen PSV

Laatste update:

PSV sloot het kampioensjaar af met een 2-3 overwinning op ADO, maar kwam dit keer dus niet tot een overwinning in het Kyocera Stadion. De kersverse winnaar van de Johan Cruijff Schaal begon uitstekend aan de wedstrijd en had na twee minuten eigenlijk al op 0-1 moeten komen: Luciano Narsingh kon de bal op aangeven van Maxime Lestienne voor open doel binnenschuiven, maar mikte naast. PSV zette de tegenstander in het eerste kwartier flink onder druk en werd via Adam Maher en tweemaal De Jong gevaarlijk. De aanvalsleider van PSV schoot na een voorzet van Narsingh van dichtbij over.

Meer: PSV is officieus landskampioen na grootste uitzege ooit in clubgeschiedenis: 0-8

ADO had gek genoeg meer balbezit, maar PSV was duidelijk de bovenliggende partij en kwam na een kwart wedstrijd ook verdiend op voorsprong. Maher werd in het strafschopgebied vrijgespeeld door Davy Pröpper en schoot oog in oog met Martin Hansen raak. De 0-1 had echter niet mogen tellen, want Maher had duidelijk buitenspel gestaan. PSV kon evenwel niet lang van de voorsprong genieten, want na 131 seconden werd het 1-1. Scheidsrechter Richard Liesveld legde de bal na een overtreding van Santiago Arias op de stip en Roland Alberg schoot vervolgens raak.

ADO kreeg meer controle over het duel, maar de enige kans in het restant van het eerste bedrijf was voor PSV: De Jong schoot op aangeven van Lestienne tegen Hansen aan, al werd hij ten onrechte teruggefloten wegens buitenspel. ADO begon met mogelijkheden voor Édouard Duplan en gelegenheidsspits Giovanni Korte sterk aan de tweede helft en ook PSV liet zich voor het vijandelijke doel zien. Zo zeilde een schot van Andrés Guardado net naast en werd een inzet van Narsingh geblokt. Na ruim een uur spelen kwamen de Eindhovenaren plotsklaps op voorsprong in de Hofstad.

Aanvoerder De Jong kopte een voorzet van Narsingh op prachtige wijze tegendraads in het doel en tekende daarmee voor de 1-2. Het ADO van trainer Henk Fraser gaf de moed echter niet op en bleef de aanval kiezen, met onder anderen Kenji Gorré als invaller op het kunstgrasveld. Het publiek probeerde ADO naar een gelijkmaker te schreeuwen en in de blessuretijd maakte Hansen met een weergaloze hakbal de 2-2. Bij PSV was daarvoor overigens nog de Uruguayaanse aanwinst Gastón Pereiro ingevallen, maar de vervanger van Lestienne moest er al gauw weer met een bloedneus van af. De laatste thuiszege van ADO op PSV dateert overigens van april 1991.

Martin Hansen neemt PSV op de hak! #adopsv

Een video die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Manchester United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martíne
0
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
1
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties