Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Haps en Stam bewust van Israëlisch obstakel: 'We moeten suikers innemen'

Laatste update:

In Beër Sheva kan de temperatuur donderdag oplopen tot 34 graden. De lage windkracht maakt het niet makkelijker om daarmee om te gaan, aldus Stam. "Er zal weinig wind staan in dit stadion. Mede daarom zijn we een dag eerder naar Israël gekomen. We moeten namelijk wennen aan de warmte", vertelt de oefenmeester woensdag op de persconferentie. Feyenoord vertrok dinsdag al vanuit Rotterdam en begint donderdag om 19.30 uur aan de returnwedstrijd.

"Daarom moeten we goed drinken, eten, suikers innemen voor genoeg energie", voegt de oefenmeester daaraan toe. "En met die energie moeten we tijdens de wedstrijd goed omgaan. Dat kan betekenen dat we de tegenstanders soms de bal gunnen." Haps geeft aan dat het door de hitte een 'lastig karwei' kan worden om het eigen spel te spelen en te domineren op het veld. "Het is aan ons om te laten zien dat we met deze omstandigheden om kunnen gaan."

"Of wij door de warmte anders gaan spelen? Misschien moet ik er zelf wel rekening mee houden dat ik wat minder energie verbruik, al zijn we in het begin niet van plan om te doseren. Dan willen we laten zien waar we voor gekomen zijn", aldus Haps. Feyenoord kan tegen Hapoel Beër Sheva beschikken over Steven Berghuis, die maandag een enkelblessure opliep tijdens de training. Volgens RTV Rijnmond kan de aanvaller 'gewoon' vanaf de aftrap beginnen.

-
Krijgt Feyenoord het nog lastig in Israël, denk je?

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
9
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
23
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
29
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties