Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Haps en Van Beek maken rentree bij Larsson-show tegen NAC Breda

Laatste update:

Haps kampte lange tijd met een knieblessure. Hij kwam op 10 november voor het laatst in actie namens Feyenoord. Sindsdien werkte hij aan zijn herstel, met zijn rentree bij Jong Feyenoord als gevolg. Hij startte tegen Jong NAC vanuit de basis en vormde een team met spelers als Rick Karsdorp, Jan-Arie van der Heijden en Robert Bozenik. Haps werd na 45 minuten spelen gewisseld.

Van Beek kwam na 45 minuten spelen juist binnen de lijnen op Varkenoord. De centrumverediger speelde zijn laatste wedstrijd op 28 juli 2019. Hij raakte in de oefenwedstrijd tegen Southampton geblesseerd aan zijn voet. Dinsdag kwamen na rust ook Edgar Ié en Sam Larsson in actie bij Jong Feyenoord. Het duel eindigde in een 1-0 overwinning voor Feyenoord. Larsson benute vlak voor tijd een strafschop.

Meer nieuws

Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
0
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
1
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
4
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
6
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties