Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Haps kwam in ziekenhuis terecht: 'Ik was mentaal en fysiek zo gebroken'

Laatste update:

"Ik wil mijn verhaal met jullie delen", zo opent Haps zijn ontroerende verhaal woensdag. "Mijn vader had anderhalf jaar geleden last van zijn borst. Hij heeft een MRI-scan laten maken en zo kwamen we erachter dat hij longkanker had. Fase 3, dat betekende dus dat het 50/50 was of hij het zou overleven of niet. Ik was mentaal en fysiek zo gebroken omdat ik het met bijna niemand erover heb gehad. Ik heb een jaar lang ermee gelopen totdat ik het lichamelijk/geestelijk niet meer aan kon om te kunnen voetballen. Ik ben daardoor ook nog eens een paar dagen in het ziekenhuis beland." In de periode van november 2019 tot begin februari 2020 zat Haps niet bij de wedstrijdselectie. Destijds deden geruchten de ronde dat de linksback in de gevangenis zou zitten, die dus niet waar zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ridgeciano Haps (@r.haps)

"We hebben met de familie ook veel gebeden en ook met de kerk en de gebeden zijn gehoord", aldus de zeer opgeluchte Haps. "Hij is een OVERWINNAAR. Een paar maanden geleden hebben we te horen gekregen dat hij is genezen van zijn longkanker. Papa, ik ben ontzettend blij dat jij deze dag met mij hebt kunnen meemaken en we danken God voor zijn liefde, goedheid, trouw en genade! When jesus says yes nobody can say no! Papa I LOVE YOU."

De transfer van Haps naar Venezia werd dinsdag definitief afgerond. De Italianen betalen volgens journalist Gianluca Di Marzio en Feyenoord Transfermarkt 500.000 euro voor de 28-jarige vleugelverdediger, waarmee Feyenoord een fors verlies noteert. De Rotterdammers telden in 2017 namelijk nog zes miljoen euro neer om Haps los te weken bij AZ. Mede door blessureleed werd zijn dienstverband in Rotterdam geen doorslaand succes. De concurrentiestrijd lijkt nu definitief te zijn gewonnen door Tyrell Malacia. Haps kwam in de afgelopen vier seizoenen tot 72 wedstrijden voor Feyenoord in de Eredivisie. Zijn contract liep nog door tot medio 2022, waardoor deze transferwindow voor Feyenoord het voorlaatste moment was om nog een transfersom aan Haps over te houden.

Feyenoord meldt vertrek Haps; Björkan en Bradaric onhaalbaar als vervangers

De linksback vertrok dinsdag definitief bij Feyenoord voor het avontuur in de Serie A.Lees artikel

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
9
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
9
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
3
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
15
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties