Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Haps weigerde transfer in januari: 'Blijkbaar sta ik er toch goed op bij clubs'

Laatste update:

Haps hoopt dat hij nu heeft afgerekend met blessureleed. "Ik werd gewoon gek van al die blessures waar ik hier mee te kampen had. Het waren nooit spierblessures, maar er was altijd wel iets", legt hij uit in een interview met het Algemeen Dagblad. "En het duurde ook steeds lang voor ik terug was. Toen ik bij AZ speelde, kwam ik daar moeiteloos driemaal per week in actie. Bij Feyenoord moet ik steeds weer geblesseerd toekijken. Ik heb er met de medische staf naar gekeken, maar we zien de oorzaak niet. Hopelijk is het nu voorbij en kan ik weer voluit gaan."

Bij afwezigheid van Haps koos trainer Dick Advocaat voor Tyrell Malacia als linksback. Het talent maakt een goede indruk. "Malacia doet het inderdaad goed, maar ik heb het in de periode daarvoor ook vaak laten zien", reageert Haps. "Ik ken de trainer al van onze gezamenlijke periode bij AZ, ik weet wat hij verlangt van een back. Ik zal nu moeten laten zien dat ik er weer klaar voor ben. Via de trainingen en hopelijk snel via een invalbeurt. Ik ben wel iemand die snel weer zijn niveau kan bereiken als ik er even uit ben geweest."

Haps had Feyenoord afgelopen zomer kunnen verlaten, daar er volop belangstelling was. Ook in januari had hij, ondanks zijn blessure, een transfer kunnen maken. "Blijkbaar sta ik er toch nog goed op bij clubs, want er was inderdaad veel interesse. Maar ik wil het hier bij Feyenoord laten zien. Dan is een wedstrijd in Jong Feyenoord een begin. De omstandigheden mogen dan niet inspirerend zijn, ik voetbal gewoon erg graag. Dus ook op dinsdagmiddag tegen Jong NAC."

Meer nieuws

Roma heeft na 20 wedstrijden genoeg gezien en biedt Angeliño miljoenensalaris
1
Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
31
Red Bull meldt zich op Engelse voetbalmarkt en gaat in zee met volksclub
6
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
'Loyale' en 'vriendelijke' Priske klaar voor Feyenoord: 'Juiste stap voor hem'
13
Memphis Depay brengt twee weken voor start EK nieuwe videoclip uit
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties