Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hard oordeel over Oranje-speler in voorselectie: 'Heeft zijn krediet verspeeld'

Laatste update:

De verwachting is dat er woensdag nog één keeper afvalt wanneer Koeman zijn definitieve selectie voor het EK in Duitsland bekendmaakt. Naast Bijlow hopen ook Bart Verbruggen (Brighton & Hove Albion), Mark Flekken (Brentford) en Nick Olij (Sparta Rotterdam) de laatste schifting te overleven.

In het programma Rondo van Ziggo Sport komt ter tafel voor welke eerste doelman Koeman gaat kiezen op het eindtoernooi. "Het zal toch wel gaan tussen Bart Verbruggen en Mark Flekken?", vraagt Boulahrouz hardop.

"Bijlow zit er ook weer bij", reageert presentator Wytse van der Goot. "Ja, klopt. Maar ik vind dat Bijlow wel een beetje zijn krediet heeft verspeeld", geeft Boulahrouz vervolgens aan.

"Je kunt niet eeuwig voor hem blijven kiezen. Hij heeft aangetoond dat hij kwetsbaar is. Het zijn geen fouten dat hij veel geblesseerd is, maar het is niet fijn richting zo'n toernooi", aldus de oud-prof.

Verbruggen en Flekken kregen de afgelopen interlandperiodes kansen van Koeman en maakten beiden een goede indruk. Met de terugkeer van een fitte Bijlow en Olij moet de bondscoach dus nog een knoop doorhakken voor hij zijn definitieve selectie bekendmaakt.

Bijlow keepte tot nog toe acht interlands voor Oranje. Zijn laatste wedstrijden speelde hij in juni 2023, toen hij eerste keus was tijdens de Nations League Finals. Daarna ontbrak Bijlow onder meer door een pols- en kuitblessure.

'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'

Voetbalzone sprak onlangs uitgebreid met Bijlow over het afgelopen seizoen, Slot en het naderende EK.Lees artikel

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
0
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
3
Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
16
Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond
33
Engelse fans verlaten stadion net vóór omhaal Bellingham: reactie gaat viraal
17
Engeland voegt zich na sensationele ontsnapping tegen Slowakije bij laatste acht
96

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties