Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Harde en mysterieuze tweet van eigenaar Fortuna lijkt gericht aan Oliseh

Laatste update:

Gün maakt in zijn tweet een onderscheid tussen managers en damagers. Volgens de bestuurder is een manager iemand die bij succes anderen prijst en in moeilijke tijden verantwoordelijkheid neemt, terwijl een damager bij succes zelf de credits opeist en bij nederlagen anderen de schuld geeft. "MANAGER: praises others in success, assumes responsibility in difficult times. DAMAGER: praises and claims all credits for himself/herself in success, blames others in failure", zo luidt zijn tweet.

Alhoewel Gün de naam van Oliseh niet noemt, lijkt zijn tweet gericht op de oefenmeester. Beiden lagen al eerder met elkaar in de clinch, onder meer toen Oliseh stelde dat hij door het aankoopbeleid over een selectie van slechts twaalf bruikbare spelers beschikte. Enkele weken geleden deed het gerucht de ronde dat Oliseh ontslagen was, maar dat bleek achteraf niet te kloppen.

"Naar mijn idee heb ik alleen gezegd dat we versterkingen nodig hadden om kampioen te kunnen worden", verdedigde Oliseh onlangs zijn eerdere uitspraken. "Als ik iemand pijn heb gedaan, spijt me dat natuurlijk. Mijn spelers waren niet geshockt erdoor, omdat we in het team open naar elkaar zijn en zulke zaken ook bespreken." Fortuna tikte de oud-international van Nigeria hoe dan ook op de vingers.

Denk jij dat Sunday Oliseh het seizoen afmaakt bij Fortuna Sittard?

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
5
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
5
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
11
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties