Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Harde kern Ajax klaar met 'verrader' Brobbey: 'Willen niet dat hij nog speelt'

Laatste update:

"Bij de harde kern heeft Brobbey het verbruid. Ze willen niet dat hij nog speelt voor Ajax", laat Nagtzaam woensdag in duidelijke bewoordingen weten aan Trouw. "Wij zijn het gewend dat spelers vertrekken, maar Brobbey is een kind van de club, opgegroeid bij Ajax. Dat ligt extra gevoelig. Dat wordt door veel supporters als verraad gezien." Het steekt de supporters enorm dat Brobbey ondanks alle inspanningen rondom een nieuw contract gekozen heeft voor een vertrek uit Amsterdam. "De club is heel ver gegaan om hem te behouden, en toch heeft hij in al zijn wijsheid besloten Ajax de rug toe te keren."

Meer: John van 't Schip durft het nog niet aan en begint met Berghuis op de bank | Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk

De komst van Sébastien Haller in januari vertroebelde het perspectief van Brobbey bij Ajax, maar desondanks staat Nagtzaam volledig achter de tussentijdse komst van de van West Ham United overgenomen spits. "Vóór de winterstop liep het niet zo vlot en het kampioenschap moest wel binnen worden gehaald. Haller was een buitenkansje", zo verduidelijkt de woordvoerder van de Ajax-supporters. Nagtzaam is ondanks zijn woede ook teleurgesteld over het feit dat Brobbey bezig is aan zijn laatste maanden als speler van Ajax. Hij volgt de pas negentienjarige aanvaller namelijk al sinds zijn eerste stappen in de jeugdopleiding van de club.

"Hij heeft alles in zich om een topspits te worden. Technisch had hij nog wat ruwe kantjes, maar in de zestien is hij dodelijk", geeft Nagtzaam als compliment mee aan Brobbey. "Ajax had een goed meerjarenplan met hem, zoals ook met Ryan Gravenberch. Dat traject had Brobbey beter eerst kunnen volgen." Of Brobbey bij Leipzig snel een basisplaats weet te veroveren valt volgens de Ajax-aanhanger nog te bezien. "Hij kan goed invallen, weten we nu, maar kan hij het ook al negentig minuten op topniveau in de Bundesliga?"

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Koeman laat smaakmaker thuis: 'Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien'
11
Driessen wil één Ajax-speler niet meer zien: 'Wegwezen met die kerel!'
12
Sven Mislintat kwam keiharde belofte niet na bij Ajax: 'Dat is wel schrikken'
17
Moet Feyenoord Excelsior zondag een handje helpen? 'Nee, natuurlijk niet'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties