Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Harde kern van FC Twente weigert bestuur van vijf Eredivisieclubs

Laatste update:

Het heeft ertoe geleid dat de harde kern een bijzondere boycot heeft ingesteld voor bestuursleden van vijf andere clubs in de Eredivisie. In een speciaal statement op Facebook laat Vak P weten hoe de vork wat hen betreft in de steel steekt. Men laat weten dat het nieuwe seizoen op het punt van beginnen staat en dat het bijzonder is dat FC Twente toch weer in de Eredivisie zal meespelen.

"Veel schijnheilige moraalridders én clubs hadden dat graag anders gezien en hebben dat dan ook niet onder stoelen of banken geschoven. Dat zijn we uiteraard niet vergeten…", aldus Vak P in een verklaring. "Aanstaande zaterdag is Excelsior te gast. Normaal gesproken hoort hier een 'gastvrije' ontvangst bij, maar gezien de woorden van onder anderen meneer Wouter Gudde denken wij hier in dit geval toch echt anders over."

"Niet alleen Excelsior zag ons liever verdwijnen, ook Feyenoord, Heracles, Groningen en de Eagles lieten duidelijk blijken klaar te zijn met ons", klinkt het boos. "Jullie moeten ons niet? Wij jullie ook niet! Bij deze strooit Vak-P eens met stadionverboden, wij ontzeggen de bestuursleden van deze clubs de toegang tot ONS stadion!"

-
Gaat dit te ver?

Meer nieuws

'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
4
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
66
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
28
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
12
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
20
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties