Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Harde kern van PSV richt pijlen op John de Jong en Toon Gerbrands

Laatste update:

In de eerste helft werd duidelijk dat het publiek van PSV zijn bedenkingen heeft bij het vertrek van Van Bommel. De naam van de ontslagen trainer werd gescandeerd door de harde kern, terwijl directeurs Toon Gerbrands en John de Jong het moesten ontgelden. Ook via spandoeken lieten de fans hun onvrede blijken. 'Een clubicoon laten wij niet vallen', viel te lezen, evenals: 'Niemand is groter dan de club. Toon en John, lezen jullie mee?'

De fans leken het ook door de gebeurtenissen op het veld zwaar te verduren te krijgen, daar PEC al vroeg op voorsprong kwam. PSV kantelde de wedstrijd echter en staat inmiddels op een 3-1 voorsprong. Overigens waren woensdag tijdens de bekerwedstrijd tegen GVVV en PSV ook spandoeken te zien tegen het bestuur, zoals een doek waarop werd opgeroepen tot het vertrek van Gerbrands. Op last van de afdeling veiligheid werden die spandoeken weggehaald.

De wedstrijd tegen GVVV was de eerste onder leiding van Faber, en werd pas in de verlenging omgezet in winst. Van Bommel stond sinds juni 2018 aan het roer bij PSV en werd ontslagen nadat PSV slechts twee van de voorgaande twaalf duels had gewonnen.

-

Meer nieuws

Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
3
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
1
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
13
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
193
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties