Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Harde kern' wacht bus van FC Twente op: 'Tijd om punten te halen'

Laatste update:

TC Tubantia schrijft dat 'zo'n 25 leden van de harde kern' verhaal probeerden te halen bij het FC Twente van Gertjan Verbeek. Onder leiding van de trainer, die de in oktober ontslagen René Hake opvolgde, werd er slechts drie keer gewonnen in zeventien wedstrijden, waaronder de bekerduels met SC Cambuur en Ajax.

Over de eerste 35 minuten was Verbeek overigens tevreden, zo vertelde hij aan FOX Sports: "Dat was een Twente dat ik graag zie. Verdedigend was het op orde en aan de bal waren we de betere partij. We maakten goed gebruik van de ruimtes, alleen we scoorden maar één keer. We hebben drie of vier goede kansen gecreëerd en daar hebben we er maar één van weten te benutten."

Het uitvallen van Hidde ter Avest had effect op zijn ploeg, aldus Verbeek: "Maar goed, geen excuses, we hebben het de tweede helft niet goed gedaan. Ik heb vandaag best positieve dingen gezien, maar we hebben weer nul punten. Het wordt tijd dat we punten gaan halen. Dit Utrecht was niet onoverwinnelijk." FC Twente staat met zeventien punten op een gedeelde voorlaatste plaats in de Eredivisie.

-
Denk jij dat FC Twente zich gaat handhaven?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
13
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
21
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties