Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Harde kern Willem II wacht spelersgroep op en eist gesprek

Laatste update:

"Zaterdagochtend is de spelersgroep van Willem II aangesproken door zo'n honderd man van de hardekern van Willem II", valt te lezen op de Instgrampagina van de harde kern. "Hierbij zijn de zorgen van de supporters uitgesproken en nu is het aan de spelers om te laten zien dat het beter moet." Op de foto is een deel van de spelersgroep van Willem II te zien. Ook is te zien hoe hoofdtrainer Fred Grim de supporters toespreekt. Het is niet bekend of Mathijsen bij het gesprek aanwezig was.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Tilburg Tifosi Official (@tilburgtifosi)

De technisch directeur zou op 2 januari een gesprek hebben met een deel van de bezorgde Willem II-aanhang, maar die ontmoeting werd op het laatste moment geannuleerd door de supporters. De club besloot enkele fans met een stadionverbod niet toe te laten tot de gesprekstafel, waarop de groep besloot om niet te komen. "Wij vinden het niet gepast dat Willem II in deze situatie beslist wie er vanuit de supporters wel en niet aan tafel zitten bij dit gesprek." De supporters wilden van Mathijsen horen hoe het verder moet, nu de club in een neerwaartse spiraal zit en is afgezakt naar de veertiende plek op de ranglijst. De Tilburgers verloren de laatste negen wedstrijden.

Na afloop van de 0-1 nederlaag tegen NEC plaatste Stichting KingZine een open brief op supporterswebsite Tilbo.com. Volgens de fans stroken de daden van de technisch directeur niet langer met de ambitie van de club om te groeien naar het linkerrijtje. "Zo was al meerdere seizoenen duidelijk dat er voorgesorteerd moest worden op een vernieuwd centraal duo achterin. Daarop is nauwelijks actie ondernomen. Ook het vertrek van creatieve spelers als Pavlidis en Tresor (ook al was dat lang niet altijd dé publiekslieveling) is vrijwel niet opgevangen", luidde de conclusie.

In de brief wordt gesteld dat Mathijsen ook goede aankopen heeft verricht. "Toch zijn er ook momenten van spanning geweest. Momenten waarop we als supporters gemeend hebben te moeten ingrijpen omdat we niet het vertrouwen hadden dat jij en de rest van de directie op dat moment de ernst van de situatie inzagen. Bijvoorbeeld rondom de situatie met trainer Erwin van de Looij in 2018. Of de situatie vorig seizoen. Door ingrijpen van de supporters is onze club beide keren ternauwernood behoed voor degradatie."

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
50
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
10
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
33
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties