Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Harde kritiek op Oranje: 'Bijna ongelooflijk dat dit het Nederlands elftal is'

Laatste update:

"Het Nederlands elftal was tegen de Belgen een schokkende, piepende kar die elke keer blij was bij de volgende bocht, voor een korte rustpauze", schrijft de Volkskrant. "Meer nog dan hardwerkende kanjers mist Nederland voetballers. Kerels ook. Gewoon, mooie, technisch begaafde voetballers met inzicht, mannen die iets kunnen met allebei hun benen, kerels die ontzag wekken. Het is zo gewoontjes allemaal, zo stroef, zo houterig soms. Het is bijna ongelooflijk dat dit het Nederlands elftal is."

Trouw is met de woorden: 'Dit was gewoon het niveau waarmee Nederland het voorlopig zal moeten doen, of misschien soms nog met iets minder' niet veel positiever, al zag het Algemeen Dagblad wel wat lichtpuntjes: "Iedereen toont karakter. Geen speler uitgezonderd, ook na tegengoals of tegenslag met blessures zoals nu. Balverlies voorin? Meteen vormt Oranje een blok van zeven, acht man. Waar de fysieke slag met de Fransen vorige maand nog werd verloren, was dat nu niet het geval."

-
Denk jij dat Oranje zich gaat plaatsen voor het WK in Rusland?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties