Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man City verlengt met man die in vijf jaar pas twee keer speelde onder Guardiola

Laatste update:

"Ik kijk uit naar nog een seizoen met deze geweldige selectie bij Manchester City", reageert Carson op de clubwebsite. "Elke dag werk ik hard, en leer ik iets nieuws van Pep (Guardiola, red.), Xabi Mancisidor (keeperstrainer, red.) en de groep spelers die van wereldklasse is. Hopelijk kan ik er mede voor zorgen dat onze keepers op de toppen van hun kunnen blijven presteren, in de jacht op nog meer prijzen."

Carson is sinds zijn komst in 2019 een gewaardeerd lid binnen de selectie van Manchester City. De Engelsman wordt gezien als iemand die zijn concurrenten Ederson en Ortega tot het uiterste kan drijven op trainingen en is een belangrijk onderdeel van de kleedkamer.

Opvallend genoeg stond Carson in vijf jaar tijd slechts twee keer tussen de palen bij Manchester City. De eerste keer was in het seizoen 2020/21 in het Premier League-duel met Newcastle United. Een jaar later mocht hij een kwartier meedoen in de Champions League tegen Sporting Portugal.

Dat Carson zeer geliefd is bij Pep Guardiola blijkt wel uit recente uitspraken van de Spaanse topcoach. Zo zei hij tegen zijn spelers dat zij beter de wijsheid van de goalie kunnen overnemen dan van hem.

Carson schikt zich volledig in zijn rol. "Ik ben de derde doelman. Mijn rol bestaat voor de helft uit het helpen van jongens als zij iets nodig hebben", zei hij eens.

"De twee andere keepers spelen veel meer wedstrijden dan ik en er kan op elk moment een beroep op hen worden gedaan, dus als zij willen dat ik een paar ballen op doel schiet of voorzetten geef, dan ben ik er om ze te helpen."

Carson werd in de zomer van 2019 door Manchester City op huurbasis overgenomen van Derby County. Twee jaar later, toen de huurperiode ten einde was, maakte de routinier transfervrij de overstap naar the Citizens.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Fraaie beelden tonen hoe Nederlands elftal-fans Hamburg oranje kleuren
7
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
66
Memphis Depay reageert in nieuw nummer met Akwasi op 'haarbandgate'
33
'Atlético Madrid zet vol in op komst van andere Feyenoorder dan Mats Wieffer'
26
'Ik hoop dat ik minuten ga maken bij Oranje en dat ik mezelf kan laten zien'
14
Vitesse vindt investeerder die club wil overnemen; redding lijkt nabij
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties