Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cillessen is boos op zichzelf na blunder: 'Ik sta er zuur op, zwaar klote'

Laatste update:

Go Ahead Eagles plaatste zich donderdagavond voor de finale van de play-offs. Bij een 1-1 stand dook Cillessen onder de bal door na een vrije trap van Philippe Rommens, waardoor de bal binnenviel het succesvolle seizoen plotseling voorbij was voor NEC.

Cillessen baalt als een stekker. "Het is inderdaad een vervelende avond. Zwaar klote, en ik sta hier met de pest in mijn lijf. Het was een lastige wedstrijd met veel kansen tegen. Uiteindelijk schat ik die bal verkeerd in en verliezen we de wedstrijd."

"Wij zaten er vandaag ook niet lekker in", vervolgt Cillessen. "Toch bleven we lang in de wedstrijd en kwamen we op 1-0 voor. Door een klutsbal werd het dan 1-1,en de 1-2 was vervolgens nog erger."

"Ik zag dat die vrije trap genomen werd en ik moest wachten of die bal verlengd zou worden. Maar hij stuiterde, daar reageerde ik op en hij ging er net overheen. Die bal sprong bij me weg. Dat had ik helemaal verkeerd ingeschat."

"Je wilt zo lang mogelijk wachten om te kijken of de aanvaller hem raakt, maar dat deed hij niet. Dan sta je er heel zuur op. Go Ahead had inderdaad 25 schoten en ik keepte goed, maar daar heb je nu niks meer aan."

"Het is pijnlijk en ik heb er nu nog geen verklaring voor. In de kleedkamer werd wel aangegeven dat het een fantastisch jaar is geweest, maar zelf voel ik die trots nog niet", besluit de diep teleurgestelde Cillessen.

Meer nieuws

'Ik hoop dat ik minuten ga maken bij Oranje en dat ik mezelf kan laten zien'
15
Politie Hamburg schiet man met hakbijl en Molotov-cocktail neer bij Oranje-zone
30
Fraaie beelden tonen hoe Nederlands elftal-fans Hamburg oranje kleuren
21
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
70
Memphis Depay reageert in nieuw nummer met Akwasi op 'haarbandgate'
57
'Atlético Madrid zet vol in op komst van andere Feyenoorder dan Mats Wieffer'
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties