Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hardst aangepakte Premier League-speler: 'Hoe meer, hoe beter'

Laatste update:

Hazard heeft dit seizoen al 102 overtredingen te verduren gekregen in de Engelse competitie en Champions League. De stoppen slaan echter nooit door bij de aanvaller. "Ik zie het nut er niet van in om te reageren. Oké, dat zou menselijk gezien logisch zijn, maar het komt een beetje door de manier waarop ik ben opgevoed", legt Hazard zaterdag uit in een interview met The Independent.

"Ik ben eraan gewend geraakt, tikken te krijgen. Hoe meer ik er krijg, hoe beter. Het zorgt er altijd voor, dat ik zin krijg mijn tegenstanders uit de wedstrijd te spelen. Ik wil hun leven niet verzieken door ze terug te schoppen. Ik wil mijn tegenstander graag pijn doen, maar dan in voetballende zin", aldus Hazard. De enige keer dat hij wel reageerde, was toen een ballenjongen hem de bal niet teruggaf tegen Swansea City. "Dat was mijn enige rode kaart, ja. Normaal krijg ik geen rode kaarten, maar ik ben nog jong. Misschien komt die agressie nog."

Moet Eden Hazard meer in bescherming genomen worden door de scheidsrechters?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
14
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
42
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties