Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Harry Kane blijft weg van eerste training bij Tottenham Hotspur

Laatste update:

Kane heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester City, dat eind juni een officieel bod van 100 miljoen pond, omgerekend 117 miljoen euro, uitbracht. De aanvalsleider van Tottenham heeft de overtuiging dat hij een gentleman's agreement met de clubleiding heeft. Hij zou vorig jaar met eigenaar Daniel Levy hebben afgesproken deze zomer een transfer te mogen maken. De zakenman is echter niet van plan om Kane te laten gaan.

Meer: Micky van de Ven bekroont prachtig debuutjaar bij Tottenham Hotspur met prijs

Levy zei in juni wel begrip te hebben voor de frustraties van Kane over het gebrek aan trofeeën bij Tottenham Hotspur. Desondanks liet de clubeigenaar al meermaals weten dat een deal met een andere club lastig zal worden. Volgens Sky Sports waardeert Tottenham Kane momenteel op 140 miljoen euro, al werd eerder een bedrag van liefst 187 miljoen euro genoemd in de Engelse media.

The Citizens zijn momenteel vooral bezig met de komst van Jack Grealish. Afgelopen vrijdag bracht de kampioen van Engeland volgens The Athletic een bod van 117 miljoen euro uit op de aanvallende middenvelder van Aston Villa, exact hetzelfde bedrag als de club voor Kane wil betalen dus. The Villans willen Grealish het liefst niet laten gaan en bereiden volgens Sky Sports een nieuw contractvoorstel voor. De sterspeler zou bij Aston Villa een weeksalaris van omgerekend bijna 150.000 euro kunnen opstrijken. Grealish heeft zich maandag overigens wél voor zijn eerste training gemeld bij Aston Villa.

Meer nieuws

Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
3
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
1
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
15
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
4
Holstein Kiel schrijft historie met eerste promotie naar de Bundesliga ooit
9
Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties