Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Harry Kane kan geschiedenis schrijven en maakt zich op voor WK-unicum

Laatste update:

Van de spelers die dit jaar actief zijn op het WK wist Thomas Müller het vaakst het net te vinden. De Duitser was in zestien WK-optredens tien keer trefzeker. Luis Suárez vond zeven keer het net in dertien wedstrijden. De top vijf wordt gecompleteerd door Cristiano Ronaldo (zeventien wedstrijden, zeven goals), Kane (zes wedstrijden, zes goals) en Neymar (tien wedstrijden, zes goals). Lionel Messi is terug te vinden op de zesde plek. De Argentijnse sterspeler was tot dusver zes keer trefzeker op het mondiale eindtoernooi en had daar negentien wedstrijden voor nodig.

Topscorer aller tijden op het WK is nog altijd Miroslav Klose. De Duitse goalgetter wist in 24 wedstrijden zestien keer te scoren en haalt daarmee een gemiddelde van 0,67 doelpunt per wedstrijd. De Braziliaanse Ronaldo staat tweede met vijftien doelpunten, terwijl Gerd Müller met veertien treffers de derde plek bezet. Twaalf jaar geleden mocht Wesley Sneijder zich met vijf treffers medetopscorer noemen in Zuid-Afrika. Cristiano Ronaldo, topscorer aller tijden als het om EK's gaat, staat in de WK-lijst op nummer dertig.

In Nederland zal alle aandacht vooral uitgaan naar Memphis Depay. De aanvaller van Barcelona jaagt op recordhouder Robin van Persie. Laatstgenoemde wist vijftig keer te scoren in het shirt van Oranje, Memphis staat net als Klaas-Jan Huntelaar op 42 treffers. Johnny Rep is Nederlands topscorer aller tijden als het om WK's gaat. De voormalig international schoot zeven keer raak in veertien wedstrijden en staat daarmee op een gemiddelde van 0,5 doelpunt per wedstrijd.

Gaat Harry Kane er opnieuw met de topscorerstitel vandoor?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
1
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties