Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Harry Maguire hoort uiterst zware aanklachten in Griekse gevangenis

Laatste update:

"De voetballer was verbaal beledigend tegenover een agent en sloeg hem daarna. De drie mensen die zijn opgepakt, verzetten zich tegen hun arrestatie", laat de woordvoerder van de Griekse politie weten. Maguire en zijn twee vrienden zijn vrijdag per boot naar het nabij gelegen Syros gebracht, waar ze voor de openbaar aanklager moeten verschijnen. Aan het opstootje met de politieagenten ging volgens Griekse media een ruzie met andere Engelse vakantiegangers vooraf. Toen de agenten de ruzie probeerden te sussen, liep het uit de hand.

"Er waren verschillende agenten. Op gegeven moment haalde een van de mannen, die 27, 28 en 29 jaar oud zijn, uit naar een agent en er volgde een gevecht. Ze zijn allemaal gearresteerd, maar ze werden tijdens hun arrestatie gewelddadig. Ook de voetballer. Ze hebben minimaal twee agenten omver gegooid, schopten en raakten hen met hun vuisten", zegt Vassilakis. "Ik kan je niet vertellen wat ze tegen ons hebben gezegd. Alle Engelse scheldwoorden richting de autoriteiten en ons werk als politie zijn voorbijgekomen."

"Ze worden vastgehouden op Mykonos, maar zullen naar Syros worden overgebracht om daar te worden voorgeleid aan de openbaar aanklager. Ze worden verdacht van zware mishandeling", benadrukt de zegsman van de Griekse politie. The Guardian stelt dat Manchester United en Maguire 'een groot probleem' hebben als hij schuldig wordt bevonden. The Sun voegt er op basis van een woordvoerder van de politie van Mykonos nog aan toe dat Maguire ook verdacht wordt van poging tot omkoping.

"De club weet van de gebeurtenissen die zich donderdagavond hebben afgespeeld. Er is inmiddels contact geweest met Harry en hij werkt volledig mee aan het onderzoek van de Griekse autoriteiten. Op dit moment doen wij verder geen mededelingen", zo liet Manchester United in een persbericht weten. The Red Devils zouden hun juridische afdeling op de zaak hebben gezet, terwijl Maguire zelf ook de beschikking heeft over een advocaat.

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
21
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties