Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hart krijgt na vier wedstrijden in Turijn al eerste aanbieding'

Laatste update:

Tuttosport weet dat Torino na vier wedstrijden al genoeg van Hart gezien heeft om voor zijn permanente verblijf te gaan. De tweede club van Turijn wil de Engelse keeper graag een contract tot 2021 aanbieden, al moet Hart dan wel genoegen nemen met een lager salaris: twee miljoen euro per seizoen in plaats van de vier miljoen euro die Manchester City hem jaarlijks betaalt.

Of Hart dat doet is de vraag. Hij ligt nog tot medio 2019 vast in Engeland en zou dus sowieso twee seizoenen á twee miljoen euro per jaar mislopen als hij na dit seizoen voor Torino kiest. De Italianen moeten er zelf overigens ook nog uitkomen met Manchester City wanneer zij Hart zover krijgen om de permanente overstap te maken, maar de pers denkt dat dat niet zo'n probleem is: Guardiola hoeft Hart immers niet terug.

Joe Hart kan beter wachten welke clubs er nog meer voor hem komen, na dit seizoen

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties