Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hartman: 'Ajax, PSV en Feyenoord zijn bang dat ik ze kapotmaak'

Laatste update:

"Ze zijn bang dat ik ze kapotmaak, maar ik maak helemaal niemand kapot. Ik maak ze alleen sympathieker. Dus als je zit te kijken en je speelt bij Ajax, PSV of Feyenoord, wees niet zo'n jankerd, je hebt zelf ook nog rechten. Geef jezelf gewoon op!", zegt Hartman in het programma Clubhuis 16 van KPN.

"Ajax, PSV en Feyenoord zijn grote bedrijven en die zijn bang dat spelers iets zeggen dat niet gepast is. Zij nemen hun werknemers heel erg in bescherming, dat zit tegen het slaven aan hoor", besluit Hartman, die bekendheid vergaarde als onderdeel van het duo Rembo & Rembo en ook als presentator te zien is van Nog Meer Voor Mannen.


Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
6
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
17
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties