Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hartman glundert na debuut in De Kuip: 'Een droom die uitkwam, zeker'

Laatste update:

Hartman speelt in clubverband voor het universiteitsteam van Loughborough, dat uitkomt op het negende niveau van Engeland. De middenvelder woonde van zijn twaalfde tot achttiende in Gibraltar, waardoor hij een Gibraltarees paspoort kon bemachtigen. Hij mocht tegen Nederland vijf minuten voor tijd invallen van bondscoach Julio Ribas. "De trainer zei dat de kans aanwezig was dat ik minuten ging maken, maar dat was ook zo tegen Griekenland." In dat duel bleef Hartman op de bank zitten.

Een debuut tegen zijn geboorteland was waar Hartman van droomde. "Het is moeilijk om je voor te stellen, want een stadion met vijftigduizend man heb ik nog nooit meegemaakt. Het was heel indrukwekkend. Dat is het goede woord denk ik, heel mooi", aldus de middenvelder. "Een droom die uitkwam, zeker. Je internationale debuut maken in De Kuip is natuurlijk extra speciaal."

De 3-0 zege van het Nederlands elftal was volgens de geboren Schoonhovenaar een teken van leven voor Gibraltar. "Het is nog steeds een nederlaag, dus je kan dan nooit supertevreden zijn, vind ik. Maar we hebben onszelf wel verbeterd. Er zit echt verbetering in Gibraltar als voetballand." Hartman kreeg daarnaast genoeg steun van de zijkant. "Mijn ouders, vriendin, vrienden: hartstikke leuk dat ze allemaal gekomen zijn."

Meer nieuws

VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
12
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
5
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
52

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties