Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kauwgom kauwende Oranje-speler zingt niet mee met Wilhelmus: 'Respectloos!'

Laatste update:

Oranje-fans meldden zich direct op X om hun onvrede te uiten over het niet meezingen van Hartman, die voor zich uit bleef staren, zoals overigens ook (huidig technisch directeur) Nigel de Jong dat jarenlang deed bij Oranje voorafgaand aan een interland.

Wat sommigen vooral irriteert is dat Hartman opzichtig kauwgom aan het kauwen was. Hartman is binnen mum van tijd in de trendinglijst terechtgekomen op X. De Feyenoorder wordt onder meer 'respectloos' genoemd en 'het shirt van Oranje niet waardig'.

Al in de zevende minuut moest Nederland een tegentreffer slikken, die tot stand kwam over de rechterkant van de Franse aanval, de zone van Hartman dus. De linksback stond minimaal vijf meter vandaan bij Jonathan Clauss, die een vrije voorzet afleverde op de intikkende Kylian Mbappé: 0-1.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
0
Langst dienende speler uit de selectie gaat AZ na 188 wedstrijden verlaten
4
Premier League-club is het zat en maakt werk van schrappen VAR
27
Amateur van Hercules maakt absolute droomtransfer naar Borussia Dortmund
6
De EK-selectie van Frankrijk: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties