Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hartman mist ook start van het nieuwe seizoen bij Feyenoord wegens knieblessure

Laatste update:

Hartman liep de blessure zondagmiddag op in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De 22-jarige Feyenoorder en tevens Oranje-international speelde dit seizoen 38 officiële wedstrijden in clubverband en 4 interlands.

De linksback van Feyenoord probeerde uit alle macht de doorgebroken Niklas Vesterlund af te stoppen, maar haakte de rechtsback van FC Utrecht ongelukkig en kreeg een penalty tegen. Hartman raakte bovendien dus geblesseerd bij die actie.

Vesterlund dacht een-op-een met Feyenoord-keeper Timon Wellenreuther te gaan schieten, maar Hartman zette daar nog net zijn voet voor. Vesterlund schoot daardoor onbedoeld vol op de hakken bij Hartman.

De medische staf van Feyenoord probeerde Hartman nog op te lappen, maar direct was duidelijk dat hij de wedstrijd niet kon vervolgen. Hartman kon het veld wel zelfstandig lopend verlaten, al ging dat niet van harte. Bart Nieuwkoop verving hem.

Hartman was pas net hersteld van een lichte blessure. De vleugelverdediger moest zich twee weken geleden na de wedstrijd tegen sc Heerenveen (2-3 winst), die hij uitspeelde, afmelden voor het Nederlands elftal en gebruikte de interlandperiode om aan zijn herstel te werken.

Na de wedstrijd onthulde trainer Arne Slot dat Hartman in de jeugd bij Feyenoord ook een zware knieblessure had waar hij lang van moest herstellen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Ajax heeft Philippe Sandler gescout: dit is de uitkomst
7
Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona
39
Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0
Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
1
FC Twente hard op weg naar Champions League-voorrondes na overwinning op Almere
13
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
167

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties