Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hasselbaink: 'Toen Bosz nog trainer van Ajax was haalde hij meer uit hem'

Laatste update:

"Ik vind hem super. Hij heeft zoveel potentie. Die jongen kan alles. Er zijn niet veel nummers negen in de wereld meer en hij is dat voor mij echt. Hij scoort simpel, zijn loopacties, zijn kwaliteiten aan de bal, met de rug naar het doel, voor het doel", analyseerde de oud-spits zondagavond bij VTBL. De voormalige goalgetter moet echter ook toegeven dat Dolberg nog altijd niet in zijn absolute topvorm steekt.

"Toen Peter Bosz de trainer was, haalde hij er meer uit. Ik weet niet of dat komt doordat hij twee blessures heeft gehad. Hij was toen fitter dan nu", voegt Hasselbaink toe. Rafael van der Vaart is eveneens onder de indruk van het optreden van Dolberg tegen VVV en licht het doelpunt dat de Deen op aangeven van Donny van de Beek maakte specifiek uit.

Dolberg schoot de bal zaterdagavond op fraaie wijze al vallend langs doelman Lars Unnerstall: "Ik vond dat zo'n fantastische pass, gewoon biljarten. Dolberg neemt hem niet goed aan, maar wat hij daarna doet is fenomenaal. Dit was een van de mooiste goals die dit jaar gemaakt zijn", reageerde hij bij Studio Voetbal op het voorbereidende werk van Van de Beek en de daaropvolgende goal.

Vind jij dat Kasper Dolberg weer in de buurt komt van zijn topvorm?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties