Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hasselbaink voor tweede keer in carrière ontslagen als trainer

Laatste update:

Voor de 46-jarige Hasselbaink betekent het zijn tweede ontslag als manager, want in november 2016 werd hij na 47 wedstrijden op de keien gezet door Queens Park Rangers. Daarvoor werkte de voormalig aanvaller bij Burton Albion, Royal Antwerp en Nottinham Forest (assistent). Bij Northampton heeft Hasselbaink het 41 duels volgehouden.

"Het spijt ons om Jimmy te zien gaan, want hij heeft heel hard voor ons gewerkt, maar we voelden dat we in de huidige situatie verandering nodig hadden", legt voorzitter Kelvin Thomas uit. "We bedanken Jimmy voor zijn werk als manager van Northampton Town en wensen hem alle goeds voor de toekomst."

"We begrijpen dat we in zwaar weer zitten en wat ons te doen staat, maar ik heb er vertrouwen in dat de spelers, supporters en de stafleden zich voor de laatste vijf wedstrijden van het seizoen zullen scharen achter Dean en Jon." Assistent Dean Austin en Jon Brady, de trainer van de Onder-18, nemen de honneurs voorlopig waar.

-
Zou Jerrel Hasselbaink een geschikte coach zijn voor een club in de Eredivisie, denk je?

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
3
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
39
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties