Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hateboer begroet nieuwe concurrent; nieuwe club Karsdorp lijkt bekend

Laatste update:

Hateboer is een vaste kracht in het elftal van trainer Gian Piero Gasperini. Met de komst van Piccini kan de Oranje-international rekenen op forse concurrentie, al is het afwachten of Hateboer nog lang actief zal zijn voor Atalanta. De rechtsback liet onlangs weten graag een transfer te willen maken. Hateboer ligt nog twee jaar vast bij de nummer drie van het afgelopen Serie A-seizoen.

De overstap van Piccini schept ook meer duidelijkheid inzake de toekomst van Karsdorp. Journalist Gianluca Di Marzio van Sky Italia claimde dat de back van AS Roma op weg was naar Atalanta, maar nu lijkt een overstap naar la Dea onwaarschijnlijk. De clubs kwamen er in financieel opzicht niet uit, waardoor Atalanta nu in zee gaat met Piccini.

Volgens Italiaanse media zou Genoa momenteel de beste papieren hebben om Karsdorp over te nemen van de Romeinen. Karsdorp zou eerst worden verhuurd, waarna Genoa naar verluidt een verplichte optie tot koop van zeven miljoen euro moet lichten. Naast de Nederlander zou ook linksback Lennart Czyborra van Atalanta op weg zijn naar Genoa.

Een goede aanwinst voor Atalanta?

Meer nieuws

Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
0
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
13
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
2
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties