Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hateboer eindstation van heerlijke aanval tijdens doelpuntrijke zege Atalanta

Laatste update:

Ondanks de sneeuwval in Bergamo kon de wedstrijd in de achtste finale van de Coppa Italia donderdagmiddag gewoon doorgaan. Bij Atalanta konden Hateboer en Teun Koopmeiners rekenen op een basisplaats, terwijl Marten de Roon genoegen moest nemen met een plek op de bank. Spezia heeft met Jeroen Zoet ook een Nederlander onder contract staan, maar de doelman kampt al enkele weken met een blessure. De aanwezige bezoekers zagen een doelpuntrijke eerste helft.


In de tiende minuut opende Lookman de score nadat Giorgio Scalvini een hoekschop van Jeremie Boga succesvol wist door te koppen. De Engelsman was er bij de tweede paal als de kippen bij om de bal binnen te schieten: 1-0. Slechts twee minuten later verdubbelde Lookman de score alweer na een goede combinatie met Duván Zapata. De rechtsbuiten liet Spezia-doelman Petar Zovko kansloos met een inzet in de verre hoek: 2-0. Een knappe rush en dito afwerking van Albin Ekdal zorgde vervolgens voor het derde (!) doelpunt binnen het eerste kwartier en de 2-1 van Spezia.

Daarna mocht ook een Nederlander aantekenen voor een doelpunt. Hateboer was het eindstation van een heerlijke Atalanta-aanval, waarbij Zapata opnieuw de assist voor zijn rekening nam: 3-1. Toch liet de thuisploeg Spezia opnieuw terugkomen in de wedstrijd. Na een aanval over meerdere schijven legde Viktor Kovalenko de bal panklaar neer voor Daniele Verde, die op koelbloedige wijze de hoek wist te vinden: 3-2.

Na rust mocht De Roon eindelijk zijn opwachting maken als vervanger van Braziliaan Ederson, die in het eerste bedrijf al na vijf minuten een gele kaart pakte. Het elftal van Gian Piero Gasperini wilde het duel na de theepauze snel beslissen, maar Zapata zag zijn poging van dichtbij op de lat vliegen. Pas in de 72ste minuut kon Rasmus Højlund Spezia op schitterende wijze de genadeklap toedelen. De negentienjarige Deen was met een verwoestende uithaal verantwoordelijk voor het vierde doelpunt van Atalanta. Het slotakkoord was voor Ethan Ampadu, die op knullige wijze zijn eigen doelman passeerde: 5-2. In de kwartfinale wacht een prachtige affiche voor la Dea, met Inter als tegenstander.


Coppa Italia
Atalanta
5 - 2
Spezia Calcio

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Manchester City
0
Ratcliffe zegt Fernandes om welke speler hij Manchester United heen wil bouwen
3
Özil doet harde toezegging als Tottenham niet verliest van Manchester City
18
'Lewandowski wint Ballon d'Or mogelijk alsnog door onderzoek naar winst Messi'
30
Nieuwe details over bizarre rel bij NAC: 'Van Hooijdonk wast handen in onschuld'
14
Real Madrid zet deur naar uitgang wagenwijd open voor Modric, die niet wil gaan
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties