Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hateboer: 'Ik denk dat Onana degene met meeste balcontacten was'

Laatste update:

De Oranje-international stelde na afloop dat hij en zijn ploeggenoten op een zwaardere avond hadden gerekend. "Ik denk dat André Onana degene met meeste balcontacten was, dat was voor ons geen probleem", zei Hateboer tegenover SBS6. Dit klopt overigens niet: Noussair Mazraoui (111), Perr Schuurs (104), Lisandro Martínez (103), Ryan Gravenberch (80) en Antony (70) hadden meer balcontacten dan Onana (64). De doelman van Ajax had wel meer balcontacten dan alle spelers van Atalanta, waar Remo Freuler en Alejandro Gómez met zestig stuks de meeste balcontacten lieten noteren. "Zolang hij de bal heeft, kunnen ze niet scoren. Sowieso vond ik ze niet heel aanvallend. Tijdens de eerste wedstrijd zetten ze meer aan, nu waren ze vooral veel aan het schuiven achterin. Zoals gezegd was dat voor ons prima."

De samenvatting van Ajax - Atalanta

Landgenoot Marten de Roon sloot zich aan bij de woorden van zijn ploeggenoot: "We zijn heel blij dat het ons voor het tweede jaar op een rij weten te plaatsen voor de laatste zestien", aldus de middenvelder, die vindt dat de prestatie van Atalanta niet onderschat mag worden. "Qua begroting lopen we immers flink achter op de grote clubs. We zijn wat dat betreft misschien wel een beetje vergelijkbaar met Ajax qua begroting. Wij doen het immers ook met veel jonge talenten."

De Roon denkt dat Ajax en Atalanta niet voor een vermakelijke wedstrijd hebben gezorgd. "Ik denk dat het een verschrikkelijke wedstrijd was om te zien", zegt hij. "In de eerste helft waren de meeste balcontacten bij Perr Schuurs, Lisandro Martínez en Andre Onana. Dat vonden wij niet erg, want wij wisten dat we twee resultaten hadden en vonden het niet erg om hun verdediging aan de bal te laten. Als de bal naar voren ging, drukten we wat meer. Voor ons was het misschien wel voor het eerst dat we op zijn Italiaans speelden, en de wedstrijd zo veel mogelijk dood probeerden te maken."

Bij Atalanta ging het in aanloop naar de wedstrijd tegen Ajax vooral over de ruzie tussen trainer Gian Piero Gasperini en Alejandro Gómez. Volgens geruchten zou de trainer na het duel met Ajax zelfs vertrekken vanwege de onenigheid met zijn aanvoerder. "Het is allemaal een beetje raar geweest de afgelopen dagen", vertelt Hateboer. "Wij hebben ons gewoon gefocust op de wedstrijd en voor de rest zijn we als team daar niet echt mee bezig geweest. We zien het nu wel, ze wilden het over deze wedstrijd heen tillen. Ik ben ook benieuwd wat er gaat gebeuren."

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
0
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
1
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
4
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties