Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hato ontving bij Ajax plaagstootje van Bergwijn: 'Een leuke grap van hem'

Laatste update:

"Ik weet gewoon van mijzelf dat bij Ajax blijven goed voor mij is", beantwoordt Hato de vraag waarom hij ondanks het moeilijke seizoen Ajacied wil blijven. "Dit is pas mijn eerste jaar als basisspeler in de Eredivisie. En ik denk dat ik nog genoeg te leren heb hier."

Meer: Josip Sutalo zorgt voor verbazing met specifieke actie: ‘Dat is kelderklasse’

"Voor mij was de keuze sowieso niet moeilijk om bij Ajax te blijven, zeker niet", benadrukt Hato nog maar eens. "Als je ineens zoveel wedstrijden achter elkaar niet wint, dan kan dat wat met je doen. Dan denk je er weleens anders over na. Maar als je het realistisch bekijkt, met mijn leeftijd en ontwikkeling, dan weet ik dat ik hier nog zeker goed zit."

Omgaan met geruchten


Hato gaat daarna in op de vraag hoe hij omgaat met transfergeruchten op met name internet. "Eigenlijk wel rustig. Ik probeer er niet teveel op te letten. Natuurlijk gebruik ik ook social media en zie ik ook van alles voorbijkomen."

"Het zijn natuurlijk mooie dingen als je leest dat grote clubs interesse hebben. Dat is leuk, vooral als je zo jong bent. Maar ik trek me daar verder niet zoveel van aan. Ik blijf er gewoon rustig onder. Het komt wel, ooit", zegt Hato op zelfverzekerde toon.

Rijbewijs


Dat Hato nog geen rijbewijs heeft, krijgt hij soms op spottende toon te horen van ploeggenoten. "Berghuis vroeg zich volgens mij af of je nog met de auto komt?", wil de verslaggever van Ajax TV weten. "Bergwijn", antwoordt de jonge verdediger al lachend.

"Hij weet dat ik nog geen rijbewijs heb, dus dat was wel een leuke grap van hem." Hato heeft voor het behalen van zijn rijbewijs nog wel wat werk te doen. "Ik ben al twee keer gezakt voor mijn theorie. Maar het gaat me voor de zomer lukken. Ik hoorde dat het vroeger wat makkelijker ging en dat het nu veel moeilijker is. Maar het gaat goedkomen, ik ga het halen."

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties