Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hattrick De Jong bij doodsimpele overwinning PSV in Friesland

Laatste update:

Het treffen in Leeuwarden was welbeschouwd al na tien minuten gespeeld. Cambuur kwam met de beste bedoelingen het veld op, maar zag alle aspiraties teniet gedaan worden door Sander van de Streek, die een voorzet van Andrés Guardado met de hand blokte en met een rode kaart mocht inrukken. Omdat dat gebeurde in de zestien, mocht De Jong ook nog eens aanleggen van elf meter: 0-1. Voor zover daarmee niet alle hoop bij de thuisploeg was verdwenen, gebeurde dat twee minuten later alsnog. Maxime Lestienne zette perfect voor en vond De Jong, die met zijn hoofd voor de 0-2 zorgde.

Meer: PSV is officieus landskampioen na grootste uitzege ooit in clubgeschiedenis: 0-8

Het was daarna wachten op meer doelpunten van de gasten uit Eindhoven. De Jong liet vlak na zijn tweede een grote kans op de 0-3 liggen, terwijl Lestienne de paal raakte. Op slag van rust viel de onvermijdelijke derde Eindhovense treffer alsnog. Joshua Brenet ging voor eigen succes en zag zijn schot gekraakt worden door doelman Harm Zeinstra, maar in dat rebound was er geen houden meer aan. Opnieuw was het De Jong die zich liet bejubelen door zijn ploeggenoten en dus zijn perfecte hattrick compleet maakte.

Het bood Cocu alle gelegenheid om zijn elftal in de spaarstand te zetten met het oog op de Champions League-ontmoeting met Manchester United van aankomende dinsdag. PSV deed het zichtbaar rustig aan, maar bleef de betere partij en kwam na tien minuten spelen in de tweede helft op 0-4. Guardado lanceerde Santiago Arias, die teruglegde op de rand van de zestien, waar Davy Pröpper klaarstond. De zomeraanwinst rondde af en tekende daarmee voor zijn eerste officiële treffer in dienst van zijn nieuwe werkgever.

Luciano Narsingh en Lestienne werden vervolgens naar de kant gehaald en kregen rust, waardoor Gastón Pereiro en Jürgen Locadia het laatste halfuur de kans kregen om zicht te bewijzen. Dat lukte laatstgenoemde uitstekend: met een rake vrije trap tekende hij een kwartier voor tijd voor de 0-5, om vervolgens in de absolute slotminuten ook nog de zesde en laatste treffer op zijn naam te schrijven.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties