Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pak 50x je inzet als Turkije dinsdag de kwartfinale haalt op EURO 2024!

Laatste update:

Turkije kent tot dusver een sterk EK. De ploeg van bondscoach Vincenzo Montella sloot de groepsfase af met een 1-2 overwinning op Tsjechië. Als beloning volgt dinsdag een ontmoeting met het verrassend sterke Oostenrijk in de Red Bull Arena in Leipzig.

Wint Turkije van Oostenrijk? Win vijftig keer je inzet bij winst van Turkije. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 49 euro winst kan pakken! Deze UniBoost is te spelen voor nieuwe klanten van 24 jaar en ouder.

Oostenrijk maakte vorige week dinsdag veel indruk met de 2-3 overwinning op het kwetsbare Nederlands elftal. Bondscoach Ralf Rangnick wil dolgraag de kwartfinale op het EK halen. Daarvoor dient dinsdagavond dus te worden afgerekend met Turkije. Het belooft een spannend duel te worden.

Zie jij Turkije winnen van Oostenrijk? Profiteer van de UniBoost!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Meer nieuws

VZ Kort: Peter Bosz wint Rinus Michels Award voor beste trainer Eredivisie
77
Priske biedt op eerste persconferentie meteen excuses aan aan Feyenoord-fans
16
Ajax wil Josip Sutalo verkopen, maar Kroaat lijkt zelf ander plan te hebben
38
Bayern heeft eindelijk beet en legt 51 miljoen neer voor gewenste middenvelder
7
Feyenoord heeft Devin Haen binnen, maar stalt hem direct elders in Nederland
18
Ajax meldt zich voor Juventus-verdediger Daniele Rugani
76

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties