Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Havenaar schiet en kopt ADO naar winst op gepromoveerd Go Ahead

Laatste update:

ADO Den Haag had in het eerste kwartier niet veel te duchten van Go Ahead Eagles, dat in de eerste serieuze wedstrijd sinds de promotie geen vuist wist te maken. Al na negen minuten had Édouard Duplan de bal voor het inkoppen, maar de zijlingse pass van Mike Havenaar kwam net te hoog voor hem en daardoor kreeg de Fransman het toch nog voor elkaar om de bal naast te werken in plaats van in het doel.

Het bleek echter uitstel van executie voor de bezoekers uit Deventer. Een aantal minuten na Duplans gemiste kans ging Henrik Ojamaa in de fout en vloerde hij Duplan, die vrijelijk aan de wandel was gegaan na een slimme vrije schop. De bal ging direct op de stip en Havenaar schoot foutloos binnen in de rechterhoek. ADO behield een licht overwicht, Gervane Kastaneer viel op met zijn gretigheid en goede acties en de 2-0 had kunnen vallen, maar Kastaneer schoot naast.

Go Ahead liet zich ook niet onbetuigd en probeerde het via Leon de Kogel en Kevin Brands, maar zonder het beoogde resultaat. Hans de Koning schreeuwde zijn ploeg naar voren in zijn allereerste wedstrijd als Eredivisietrainer en zag hoe De Kogel en Ojamaa op slag van rust nog dicht bij de 1-1 waren. In de tweede helft kam er een nog grotere mogelijkheid voor Go Ahead om terug te geraken in de wedstrijd, maar Xandro Schenk kopte op de paal na een hoekschop. ADO strafte het vervolgens af.

Na goed doorzetten van Ruben Schaken over rechts leverde de flankspeler een voorzet af die na een stuit bij Havenaar kwam: hij kopte binnen voor zijn tweede van de wedstrijd en zette ADO op rozen. De derde goal van de avond kwam er tenslotte ook nog, van Tyronne Ebuehi. Hij kon van dichtbij raak koppen na een voorzet van een collega-invaller, Ludcinio Marengo. De 4-0 kwam er nog bijna bij, maar die afgang bleef Go Ahead bespaard in de Hofstad.

-
Denk je dat Go Ahead Eagles aan de huidige spelersgroep genoeg heeft?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
3
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
24
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties