Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'HawkEye-systeem alleen in De Kuip is gewoon competitievervalsing'

Laatste update:

"Dan heeft iedereen er evenveel voordeel als nadeel aan. Nu niet. En dat is te gek voor woorden", zo verzekert Van der Ende dinsdag in het Algemeen Dagblad. Dankzij het systeem werd de 1-0 van Lex Immers zondag tegen NAC Breda (3-0) goedgekeurd. "Stel je nou voor dat zondagmiddag de stand 1-0 was gebleven, dan had dit doellijnmoment volledig de uitslag bepaald. In andere stadions kan dat niet. Een vorm van ongelijkheid."

Een schot van Immers leek op de doellijn weggekopt te worden door Ruben Ligeon, maar Pieter Vink kreeg een signaal dat de bal de doellijn gepasseerd had. Dat betekende een 1-0 voorsprong voor Feyenoord en de eerste Eredivisie-goal die tot stand kwam op basis van doellijntechnologie.

Van der Ende vindt dat de KNVB had moeten wachten als men niet in staat was om de totale invoer te betalen. In de optiek van de Nederlandse voetbalbond is er echter nog steeds sprake van een eerlijk competitieverloop. Competitievervalsing is niet aan de orde, zo laat men aan het dagblad weten. "Alle clubs hebben hiermee ingestemd en waren op de hoogte. Het gaat hier om meer juiste beslissingen, daar moet iedereen het over eens zijn. Dat is niet in het voordeel van een thuis- of een uitclub, maar in het voordeel van de gehele competitie."

'HawkEye-systeem alleen in De Kuip is gewoon competitievervalsing'

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties