Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hazard: 'Er zijn landen die beter zijn, die wél de winnaarscultuur hebben'

Laatste update:

De aanvaller van Chelsea denkt niet dat hij de hoop van het Belgische volk op zijn schouders draagt. "Ik voel me goed en ben klaar om een groots WK te spelen. Maar de Rode Duivels zijn niet afhankelijk van mij. We hebben genoeg talent", klinkt het. "Ik scoor en ben beslissend. Maar ik moet dat nu doen op het WK, wanneer het telt. Ik voel me beter dan twee jaar geleden. Ik heb nu meer ervaring, net zoals de andere spelers. Bijna iedereen zit op dit moment op het top van zijn kunnen."

Ook wanneer België het WK niet wint, is de kans aanwezig dat er gesproken kan worden van een geslaagd toernooi. "We willen morgen met een goed gevoel van het veld stappen. De voorbereiding heeft al lang geduurd. We zijn ongeduldig. Het WK mag beginnen", aldus Hazard. Wanneer het WK geslaagd is? "Als we alles gegeven hebben, ook al liggen we er dan al uit na de groepsfase of in de achtste finales. We mogen achteraf geen spijt hebben."

Hoewel Hazard gereserveerd is over de kansen op het WK, hoopt hij wel zo ver mogelijk te komen. "Natuurlijk wil iedereen zo ver mogelijk raken, maar je hebt op een WK ook geluk nodig. Je kan sneuvelen na penalty's of door blessures. Nu zijn er twee belangrijke spelers geblesseerd. Ik hoop dat ze honderd procent fit raken", klinkt het. "Het wordt niet makkelijk om het WK te winnen. We hebben een klein landje en er zijn landen die beter zijn. Brazilië heeft het WK bijvoorbeeld al vijf keer gewonnen. Ze hebben de beste speler ter wereld. Ook Frankrijk is heel goed. Dat zijn landen die hier gewoon zijn om te winnen. Wij hebben die winnaarsmentaliteit niet."

Denk jij dat België wereldkampioen wordt?

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
18
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties