Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hazard gelooft in God en hij heeft gebeden voor uitstel van het EK'

Laatste update:

"Hazard is niet door mij geblesseerd geraakt, het was slechts een botsing", vertelt Meunier in een interview met RTBF Sport. "De zaken liggen dus iets genuanceerder." De aanvaller van Real was vervolgens enkele maanden uit de roulatie. In februari maakte hij zijn entree bij de Koninklijke in de competitiewedstrijd tegen Levante. Het ging echter opnieuw mis voor Hazard, die uitviel met een scheurtje in de rechterenkel. De international van België liet zich vorige maand in Dallas opereren en begon gelijk aan de revalidatie.

De verwachting was dat Hazard niet op tijd fit zou zijn voor het EK, dat inmiddels is verplaatst naar de zomer van 2021. Meunier legt een verband tussen de blessure van zijn landgenoot en de beslissing van de UEFA om het EK met een jaar uit te stellen. "Ik zei gelijk tegen mijzelf: 'Eden gelooft in God en hij heeft gebeden voor uitstel van het EK'. Dat heeft blijkbaar goed gewerkt. Het kan mij ook niet schelen dat het EK nu een jaar later wordt afgewerkt."

Mocht Hazard het EK hebben gemist als het toch deze zomer had plaatsgevonden, dan had Meunier zich niet schuldig gevoeld. "De blessure dateert namelijk van december. Eerst zou Eden er twee weken uitliggen, toen werd het twee maanden. Er was ook weer sprake van een terugval", aldus de vleugelverdediger van PSG, die altijd vertrouwen heeft gehouden in een positieve afloop. "Hazard was waarschijnlijk op tijd fit geweest, mocht het EK toch deze zomer zijn geweest."

Meunier, die over een aflopend contract beschikt bij PSG, weet niet of hij vanwege de coronacrisis nog in actie komt voor de Franse grootmacht. "Ik ben er bang voor, maar ik hoop dat we halverwege mei weer kunnen spelen. Het definitief schrappen van het seizoen zal veel gevolgen hebben." Meunier weet dat hij reeds in verband is gebracht met onder meer Borussia Dortmund, Internazionale en Tottenham Hotspur. "Het is echter mijn doel om bij PSG te blijven, dat weet iedereen. We zullen zien wat er gaat gebeuren."

Zie jij Thomas Meunier volgend seizoen nog bij Paris Saint-Germain spelen?

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
0
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
46
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
49
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties