Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hazard: 'Ik ben op een moment gekomen waarop ik kan vertrekken'

Laatste update:

Hazard zegt tegen Het Nieuwsblad dat hij zichzelf op vakantie 'de juiste vragen' gaat stellen: "Ik heb zes heel goede jaren gehad bij Chelsea, misschien is het nu tijd voor iets anders. Maar ik ben niet de enige die kiest. Uiteindelijk zal ook Chelsea zijn zegen moeten geven", voegt de 92-voudig international van België eraan toe.

Meer: Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op

"In mijn carrière ben ik op een moment gekomen waarop ik kan vertrekken. Dit WK heeft me daar nog meer van overtuigd. Maar ik heb me ook altijd goed gevoeld bij Chelsea. We zullen zien wat de toekomst brengt. Barcelona? Alle clubs zijn ondertussen al de revue gepasseerd."

"Binnen twee of drie dagen is het misschien Bayern München. Ik weet niet welke clubs zich zullen melden, maar jullie kennen mijn voorkeur", doelt Hazard waarschijnlijk op Real Madrid. Hij flirtte in het verleden vaker met de Koninklijke en zei vijf dagen geleden nog dat 'iedereen van Real Madrid' droomt. Zijn contract loopt dus nog twee jaar door.

Denk jij dat Eden Hazard deze zomer naar Real Madrid gaat?

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
0
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
18
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
15
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
41
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
7
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties