Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hazard is de meest luie ploeggenoot die ik ooit heb gehad, hij trainde nooit!'

Laatste update:

"Ik wist pas hoe belangrijk trainen was voor spelers tot ik bij Chelsea kwam te voetballen", zegt Mikel, die 372 keer voor the Blues uitkwam, in de podcast Dubai Eye. "In het voetbal wil elke speler in de basis staan en daar wordt een hele week naartoe gewerkt op het trainingsveld. Daar een ongeïnteresseerde indruk geven, bestaat gewoon niet. De enige speler die een uitzondering op deze regel vormde, is Eden Hazard."

"Hij trainde echt nooit!", laat Mikel weten. "Hij is echt de ergste op dat vlak. Hazard is de meest luie ploeggenoot die ik ooit heb gehad. Maar dan was het weekend en was hij ineens de Man van de Wedstrijd. Achteraf deed hij daar altijd wat bijdehand over. Dan zei hij: 'Gezien hoe het moet, jongens?'" Hazard won in zeven seizoenen met Chelsea de Europa League, twee keer de Premier League, één FA Cup en de League Cup.

"Bij Chelsea zat hij de avond voor een wedstrijd twintig minuten lang rijstpap te eten. Hij houdt van z'n eten", lacht Mikel. "Maar dan ging hij slapen, werd hij 's morgens wakker en produceerde hij 's middags tijdens de wedstrijd." Volgens de Nigeriaanse oud-prof lieten de spelers bij Chelsea Hazard gewoon zichzelf zijn. "Hij mocht doen wat hij wilde op training. Wanneer we startten, stond hij daar meestal gewoon. Op zijn positie. En dan vroeg hij: 'Wil je mij de bal geven?' Terwijl wij iets hadden van: 'Nee, we gaan je de bal niet geven want wij rennen hier al de hele tijd in het rond'. En dan nadien lag hij wat te rotzooien met iedereen. Maar in het weekend schitterde hij altijd."

Meer nieuws

Voetbalfans belagen pro-Palestijnse activisten met vuurwerk in Amsterdam
7
Chelsea kruipt door het oog van de naald met uiterst belangrijke late zege
6
Borussia Dortmund levert absolute wanprestatie en verliest dik na blunders
5
Brahim Díaz neemt Real Madrid bij de hand tegen gedegradeerd Granada
14
Aangeslagen Joshua Zirkzee raakt geblesseerd; Bologna dicht bij Champions League
4
Sørloth (ex-FC Groningen) dingt door dubbelslag mee om topscorerstitel in LaLiga
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties