Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hazard kan de beste worden, maar het hangt van hemzelf af'

Laatste update:

Hazard is in de ogen van de opvolger van Antonio Conte 'een van de belangrijkste spelers in Europa': "Maar mijns inziens kan hij nog beter. Hij kan de beste worden. Het hangt van hem af. Hij kan de beste worden op het gebied van techniek en doelpunten maken, maar ik denk dat het echt alleen van hem afhangt. Van zijn geest."

Sarri erkent wel dat hij bang was dat Hazard deze zomer naar het Santiago Bernabéu zou verhuizen: "Natuurlijk was ik bezorgd over dit 'probleem'. Nadat ik hem voor het eerst sprak, was ik er zeker van dat hij zou blijven. Dus al met al ben ik een dag of twintig bezorgd geweest, langer niet. Chelsea is een van de belangrijkste clubs in Europa."

"En", zo gaat de Italiaan verder, "een van de belangrijkste clubs in Europa kan geen belangrijke speler verkopen zonder dat men de mogelijkheid heeft een speler van hetzelfde niveau terug te kopen." De 27-jarige Hazard gaf tegen Huddersfield Town (0-3) een assist en zaterdagavond volgt de thuiswedstrijd tegen Arsenal.

-
Denk jij dat Eden Hazard het hele seizoen bij Chelsea blijft spelen?

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
12
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
21
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties