Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hazard lovend over 'top, top, topspeler': 'Hij kreeg bij Chelsea geen kans'

Laatste update:

"Als je niet speelt bij een club, moet je gaan. Je moet een kans krijgen en die kans kreeg hij bij Fiorentina. Dus hij heeft alles gedaan wat je moet doen als je niet speelt. Als ik niet aan spelen toe kom, wil ik ook gaan", aldus de Belgische spelmaker in gesprek met The Guardian. "Hij kreeg de kans niet. Hij deed bij de training echt alles, we weten dat hij veel kwaliteit heeft."

"Misschien vanwege de manager (José Mourinho, red.), misschien vanwege de spelers. Ik weet het niet. Hij is nog steeds mijn vriend en we hebben nog steeds contact. Hij is een echte top, top, topspeler. Hij heeft veel kwaliteit, maar in zijn periode bij Chelsea hadden we ook Willian, Oscar… Dus het was niet makkelijk voor hem. Maar het is altijd mooi om tegen een vriend te spelen", besluit Hazard.

Mohamed Salah is de beste speler van Liverpool dit moment

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
9
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
17
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties