Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hazard neemt drastische maatregel: 'Scheenbeschermers als bij een paard'

Laatste update:

"Eden heeft mij gevraagd om met wat vrienden, die scheenbeschermers maken van carbon, te praten", verklapt manager José Mourinho. "Hij wil een scheenbeschermer die het hele been bedekt. Zoals bij een paard. Als er honderd overtredingen op je gemaakt worden, krijgen de tegenstanders een bepaald percentage gele kaarten. Zijn tegenstanders zouden meer gele kaarten moeten krijgen, maar dat is niet het geval."

Meer: Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op

Volgens Mourinho wordt Hazard met opzet gezocht door de oppositie. "Er zijn overtredingen, er is een serie van overtredingen en er zijn strategische overtredingen. Dat moeten de scheidsrechters begrijpen. Er zijn spelers die specialist zijn in het stoppen van een counter. Dat is een kleine overtreding, maar het stopt een aanval. Eden wordt op al die manieren aangepakt."

Scheidsrechters moeten Eden Hazard meer beschermen

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
0
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
4
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
7
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
5
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties