Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hazard twijfelt: 'Ik weet niet of ik kan wat Messi en Ronaldo kunnen'

Laatste update:

Hazard scoorde vorig jaar negentien keer en kon daarmee op heel wat lof rekenen, maar het valt in het niet bij de enorme doelpuntendrift van Messi en Ronaldo. "Ik vraag mezelf vaak af wat ik kan doen om net als Messi en Ronaldo vijftig of zestig keer per jaar te scoren", vertelt hij in Sport/Foot Magazine. "Ik doe natuurlijk mijn best, maar een echte goalgetter zal ik nooit worden. Dat zit niet in me."

Toch heeft de Rode Duivel wel een idee hoe hij dat zou kunnen veranderen. "Het is ook iets mentaals. Bij een 2-0 voorsprong moet je niet denken dat het genoeg is, bijvoorbeeld. Ik denk nog steeds na een doelpunt: 'zo kan het wel weer even'. Ik ben niet op zoek naar records, zoals andere spelers. Als ik vijftien tot twintig goals per jaar maak, ben ik tevreden. Ik zit op een piek in mijn carrière, maar iedere dag beter worden. Ik ben er nog niet", aldus de 24-jarige aanvaller van Chelsea.

Zie jij Eden Hazard ooit de Ballon d'Or winnen?

Meer nieuws

Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
10
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties