Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hazard vergeleken met Messi: 'Ik moet presteren in de grote wedstrijden'

Laatste update:

Hazard noemde het 'fijn' dat zijn naam steeds vaker in één adem wordt genoemd met 's werelds grootste voetballers. "Maar ik ben helemaal anders. We spelen in andere competities", doelt hij op Messi en Ronaldo. "Ik doe mijn job. Ik probeer hun niveau te halen, daar doe ik elk seizoen mijn best voor. Als je de beste van de wereld wilt zijn, moet je presteren in de grote wedstrijden. Morgen is zo'n kans. Ik zal alles geven."

Meer: Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op

In de Champions League wil Hazard aantonen dat hij 'nog een hoger niveau' kan halen dan hij tot nu toe doet. "Ik doe ook altijd mijn best in de Premier League en ik heb dit seizoen al goede wedstrijd gespeeld, maar je wilt toch schitteren tegen de beste teams ter wereld. Als ik nog een hoger niveau wil halen moet ik morgen goed spelen", citeert Sporza. Aan zijn laatste wedstrijd tegen Messi bewaart Hazard geen positieve herinneringen. "Dat was met België op het WK. Toen verloren we, dus morgen wil ik een ander resultaat."

Chelsea staat voor zware weken: de huidige nummer vier van Engeland wacht wedstrijd tegen Barcelona, Manchester United, Manchester City, Crystal Palace en opnieuw Barcelona. Volgens Hazard zullen die wedstrijden het seizoen 'maken of breken'. "Maar wij zijn Chelsea. Wij zijn in staat om iedereen te kloppen. Barcelona heeft het in het verleden al vaak moeilijk gehad tegen Chelsea. Hopelijk is dat morgen opnieuw zo. We zullen proberen om ons spel te spelen. We voetballen voor onze eigen fans en we willen scoren."

UEFA Champions League
Chelsea
1 - 1
FC Barcelona
Wie bereikt de kwartfinale van de Champions League?

Meer nieuws

Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
0
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
7
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties