Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Héctor Moreno kiest na dertien jaar voor terugkeer in Mexico

Laatste update:

"Ik ben in Europa ontzettend gegroeid als voetballer", verklaart Moreno op de website van Monterrey. "Het is voor mij een geweldig avontuur geweest, maar de tijd is nu gekomen om terug te keren naar huis." De mandekker kijkt reikhalzend uit naar zijn eerste speelminuten voor Monterrey. "Ik ben als speler voor honderd procent gemotiveerd. Op en buiten het veld zal ik de kleuren van de club met zoveel mogelijk trots uitdragen. De verantwoordelijkheid die ik voel is groot, want ik weet dat dit een geweldige club is", aldus de nog steeds ambitieuze Moreno.

Moreno werd in 2008 door AZ weggeplukt bij Pumas en in zijn eerste volledige seizoen in Alkmaar veroverde de verdediger gelijk de landstitel. In 2011 koos hij voor Espanyol, om vervolgens in 2015 bij PSV terug te keren in de Eredivisie. Ook in Eindhoven wist Moreno in zijn eerste seizoen het kampioenschap in de wacht te slepen. Na PSV volgden nog avonturen bij AS Roma en Real Sociedad, voordat Al-Gharafa hem in 2019 naar Qatar wist te halen. Zijn contract aldaar liep nog een jaar door.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
61
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties