Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Heb het in me om te coachen en sturen bij Ajax, maar nog niet op dit niveau'

Laatste update:

"Kijk, iedereen die in het eerste elftal van Ajax speelt, moet kunnen brengen wat er op dit niveau wordt gevraagd. Ook de jongeren. Maar dan nog is het lekker als er een paar ervaren spelers zijn die alles al hebben meegemaakt", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Ikzelf heb het in me om te coachen en te sturen, maar nog niet op dit niveau. Zoiets kun je niet forceren. Het is een kwestie van wedstrijden spelen, veel leren en ervaring opdoen. Het is een natuurlijk proces."

De Jong zelf manifesteert zich in de afgelopen weken met belangrijke doelpunten als invaller en aast vanzelfsprekend ook op een basisplaats. De deze zomer teruggekeerde voormalige aanvoerder van Ajax hoopt dat hij Keizer kan overtuigen voor hem te kiezen: "Ik heb tijdens mijn invalbeurten laten zien waar mijn kracht ligt. Natuurlijk zou ik het liefst elke wedstrijd starten. Dat wil elke speler."

Zie jij in Donny van de Beek een toekomstige leider bij Ajax?

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
29
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
18
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
8
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
1
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
68
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties