Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Heb je dit al gehoord, heb je dat al meegekregen? Ik zit niet te F5'en'

Laatste update:

Alderweireld stond in de serieuze belangstelling van Bayer Leverkusen, maar die club schrok van Ajax' vraagprijs en ging daarna voor Emir Spahic en Giulio Donati. Nu is het Norwich City dat achter de Vlaamse verdediger aanzit; er zou al een akkoord zijn gesloten voor acht miljoen euro. Veltman ziet echter wel of dat waar is of niet. De bij Ajax opgeleide mandekker zegt zich niet op Alderweirelds transfer te richten.

"Ik houd de berichten over mogelijke transfers niet gericht in de gaten, maar krijg het vanzelf al wel mee. Soms praten we erover onderling. Heb je dit al gehoord, heb je dat al meegekregen? Het is niet zo dat ik de hele dag het laatste nieuws zit te F5'en", aldus Veltman in gesprek met Ajax Life. Met de komst van Van der Hoorn is hij ook blij. "Ik vind het leuk dat Mike ons komt versterken. Ik ken hem van het beloftenelftal van Oranje. We hebben allebei op het jeugdtoernooi in Toulon gespeeld en zijn vrienden van elkaar."

Wie zie jij het liefst op Toby Alderweirelds plek komen, als hij weggaat bij Ajax?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties